Kæreste ophold på Glamping Skovgaardsminde

04.12.2021

Som noget helt nyt i 2022 er det nu muligt at booke et Kæresteophold på Glamping Skovgaardsminde.

Vi har håndplukket vores mest populære tilkøb og selv lagt mere til, så I får et Kæresteophold, hvor der er lagt op til romantiske aftner om bålet, afslapning sammen med den du elsker, hvor der er hygget om jer og tænkt på de mindste detaljer. 

Ankom fredag direkte efter arbejde

Der er check ind fra kl. 15.00 eller kom når det passer jer. Der står en kold flaske danske bobler til jer i teltet når I ankommer, nyd den i campen imens I langsomt finder jer tilrette og vænner jer til vores rolige omgivelser på Skovgaardsminde. Herude lever vi efter filosofien ”slow living” og det handler om, at kunne slappe af og lade alt ting tage den tid det tager.

Når I bliver sultne kan I anrette jeres tapas, som står i køleboksen i teltet til jer. I kan enten pakke den ned og tage på en lille picnic i skoven, eller anrette den i campen og spise den rundt om bålet. I køleboksen finder I også ”verdens bedste bålpandekager”, som I kan lave som en lille dessert eller gemme til morgenmaden.

Når timerne bliver sene og mørket falder på, kan I trække jer tilbage i jeres telt og hoppe under de varme dyner. Vi har lanterner i teltene med levende lys og lyskæder, som giver en varm og hyggelig atmosfære til jeres kæresteophold.

Morgenmaden er inkl. på Glamping Skovgaardsminde

Næste morgen når fuglene begynder at kvidre

Og de første solstråler rammer teltdugen, kan I stå op og lave jer en kande bål-kaffe. Kaffe og The er ad libitum i teltene. Morgenmaden kommer vi ned med, i en lille morgenmadskurv, så I kan nyde den i campen eller tage den med på en cykeltur. Både skov og strand er kun få minutters cykeltur væk. Hvis der er skønt badevejr er der også mulighed for at leje et af vores oppustelige Stand Up Paddleboards.

Jeres aftensmad, skal I selv lave over bål og vi kan anbefale at cykle en lille tur i området. Vi har masser af små lokale landmænd der sælger grøntsager i en vejbod eller kød i deres gårdbutik. Ellers kan I helt sikkert finde det i mangler til aftensmaden i Dagli Brugsen i Hou, ca. 2 km. væk.

I teltet finder I en lille minibar, hvor der står forfriskninger som øl, vin, saft og sodavand. Alt vi sælger er dansk og økologisk og så vidt mulig forsøger vi at handle lokalt.

Mens aftensmaden står og simrer på bålet, kan I smække benene op og læse en god bog eller tage et hvil i hængekøjen. Når aftenen trænger sig på, så ryk tættere sammen omkring bålet – måske stjernerne i aften er endnu klarer end i går. På nuværende tidspunkt, håber vi I er helt afslappede og bare er tilstede i nuet, i naturen og i hinandens nærvær.

Kæreste ophold på Glamping Skovgaardsminde

Efter endnu en nat med frisk luft, vågner I veludhvilet

til endnu en smuk morgen. Hvis I er morgenfriske, kan vi anbefale at tage cyklen ud til stranden og tage en morgendukkert. Når I kommer tilbage, kan I nyde jeres morgenmad og en sidste bål-kaffe inden check ud kl. 10.00

Hvordan I udnytter dagene på jeres kæresteophold er helt op til jer. Vi har sat rammerne for et romantisk ophold og så er det op til jer at udfylde dem, præcis som I ønsker.

Har du spørgsmål til vores kæreste ophold, er du meget velkommen til at kontakte os på mail.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Kærlig Hilsen
Lisanne og Karina
Glamping Skovgaardsminde