PRISER

Vi havde nogle fantastiske gåture i den nærliggende skov, og en super afslappet tur til stranden og på SUP-boards. Alt i alt en forrygende oplevelse som det langt fra er sidste gang vi har benyttet os af. Tusind tak for den oplevelse Karina og Lisanne! I har en dejlig plet i det Nordjyske.  

Jonas B. den 03.08.2020

PRIS SÆSON 2022

DKK 1595,-

Prisen er gældende for 2 pers. pr. nat inkl. morgenmad. 

 

Der er mulighed for op til 2 ekstra opredninger i hvert telt. DKK 250 pr. seng /nat. Inkl. morgenmad.

Se priser på aktiviteter og tilkøb længere nede på siden.

Åbningsdato for sæson 2022, bliver opdateret her på siden så snart bookingkalenderen er klar.

Hvis man er til smuk og rolig natur, bålhygge, varme og store senge og værtskab på højeste niveau, så er de lækre Glamping telte på Skovsgaardsminde det perfekte sted at få et afbræk fra hverdagen.
Ps. Snyd ikke jer selv for den lækre solbær rosé fra minibaren
 
Sandie B. den 13.09.2020
Skærmbillede 2020-12-03 kl. 23.11.43

AKTIVITETER

Cykeludlejning DKK 50,-
/pr. cykel pr. dag
Stand Up Paddle-board DKK 350,-
/pr. board pr. dag


Du har som gæst på Skovgaardsminde mulighed for at leje en cykel eller et Stand Up Paddleboard, som en del af din Glamping oplevelse.

På cykel er der rig mulighed for at udforske området.
Hals Mose ligger kun 20 minutter væk og her er Naturfonden igang med et genetableringsprojekt og du kan være meget heldig at se både havørne og kongeørne.

Den nærmeste strand ligger kun 2 km. væk. Lej et af vores oppusteligt SUP-board og tag med til stranden. De er pakket i en rygsæk, så de er nemme at transportere og garanterer en sjov dag ved stranden. Det er ideelt for dig, der påtænker at tage flere dage på Glamping og gerne vil udvide jeres oplevelse med en vandaktivitet. 

Der er nogle fantastiske vandreruter i området og Nordsøstien går kun 50m. fra Glampingteltene og tager dig enten nordpå igennem Hou Skov eller sydpå langs kysten.

IMG_20200709_092342-01

MORGENMAD

INKLUSIVT I DIT OPHOLD


Som en del af oplevelsen på Glamping Skovgaardsminde er din overnatning inkl. morgenmad alle dage.

Vi har gjort meget ud af, at du kan holde ferie med god samvittighed, derfor har vi stor fokus på økologiske og lokale råvarer, når vi serverer jeres morgenmad.
Bl.a. kan du se frem til nylagte æg fra naboens og vores egen hønsegård, som du får leveret friske, så I selv kan lave dem, som I foretrækker over bål. Æggene har nogle lidt usædvanlige farver, da vi synes det er hyggeligt med en broget hønseflok og børnene på Glamping plejer, at synes det er sjovt at de ligner “dinosauræg”.

Desuden kan I glæde jer til Toves spegepølse. Tove er naboen længere ude af Hou Engvej, som laver den mest velsmagende oksespegepølse af de store skotske højlandskvæg, som I kan se på Hou Engvej.

Honningen køber vi hos Dorthe, endnu en skøn nabo. Honningen herfra området er meget sød og velsmagende, da der er en bred blomsterflora, som bierne trækker på. Så ser du en bi, er det helt sikkert en af Dorthes små arbejdere.

IMG_20200509_210728

TILKØB

Pandekager DKK 85,- /2 pers.
Popcorn DKK 45,- /2 pers.
Gin & Tonic Pakke DKK 225,- /2 pers.
Dansk Solbær Rosé DKK 195,-
Dansk Stikkelsbær Vin DKK 195,-
Økologisk Øl DKK 49,-
Økologisk Saft DKK 25,-
 

For at gøre jeres oplevelse på Glamping endnu bedre, tilbyder vi en række tilkøb, som du kan bestille på forhånd, så I kan læne jer tilbage og nyde opholdet så snart I er ankommet.

Både pandekager og popcorn laver I selv over bål og er en rigtig hyggelig og velsmagende aktivitet rundt om bålet.

Vi har lyttet til vores gæster og tør derfor godt røbe, at vi muligvis laver verdens bedste pandekagedej. Spis den som eftermiddagssnack, en aften dessert eller til morgenmad. I bestemmer helt selv hvornår I laver den.

Popcornene skal I også selv poppe over bål og er et kæmpe hit blandt børn og barnlige sjæle.

I hvert telt finder I jeres egen minibar, som indeholder kolde forfriskninger til børn og voksne, der kan slukke enhver tørst en lun sommerdag.