Glamping Skovgaardsminde


GLAMPING SKOVGAARDSMINDE SØGER EN PRAKTIKANT

10.02.2021
Glamping Skovgaardsminde

Kunne du tænke dig en anderledes sommer? En sommer, hvor du både udvider dit CV, dine kompetencer, og samtidig får lov til at give gæsterne på Glamping Skovgaardsminde en unik oplevelse. Vi søger en praktikant i perioden 1. Maj – 30. September 2021.

Som praktikant hos Glamping Skovgaardsminde kan du se frem til at afprøve din teoretiske viden omkring oplevelsesøkonomi, kundeservice og forretningsudvikling i praksis.

Vi er en lille virksomhed og du vil indgå i den daglige drift på lige fod med os. Vi kan derfor tilbyde en praktikplads med ansvar og stort indblik.

Vi forestiller os, at du bliver en del af de daglige arbejdsopgaver som bl.a. at anrette morgenmads-kurve til gæster. At gøre Glampingteltene klar til nye gæster. At varetage bookinger og kundehenvendelser. Har interesse i SoMe, hjemmeside, SEO-optimering mm. At du har egen bil, så du kan komme frem og tilbage. At du interessere dig for events og special arrangementer, Vi er lydhør overfor forbedringer og har du en fantastisk idé til et event eller arrangement er vi meget åbne overfor at lade dig afprøve det her på Glamping Skovgaardsminde.

Praktik opslag Skovgaardsminde

Send din ansøgning til GLAMPING@SKOVGAARDSMINDE.DK og fortæl os, hvad du kan bidrage med, som praktikant hos Glamping Skovgaardsminde. Vi gennemgår ansøgninger og kalder til samtale løbende. 

Vi er en lille virksomhed, som drives fra vores private hjem. Derfor er det vigtigt for os, at du som praktikant er indforstået med at du i perioden blive en del af “familien”. Du kan lære os bedre at kende under HVEM ER VI og se mere om vores virksomhed i indslaget på TV2 Nord: www.tv2nord.dk/nordliv/glamping

Vi glæder os til at få dig med ombord,

Venlig hilsen,
Lisanne og Karina, Glamping Skovgaardsminde