HVEM ER VI

“Den følelse af ro og nærvær, som vi mærkede første gang vi satte fødderne i Nordjylland, vidste vi fra første øjeblik, at vi gerne ville dele ud af. Derfor er det en kæmpe drøm der går i opfyldelse, at vi nu har skabt rammerne for en naturoplevelse igennem Glamping, som sætter sig i vores gæster, som dybe minder.”

Ejerne, Lisanne og Karina
Glamping Skovgaardsminde

VI ER LISANNE OG KARINA

…og vores lille hund, Uffe.
Vi er et kærestepar, der netop har rundet de 30 år. Vi mødte hinanden i København, hvor vi har tilbragt de sidste 5 år sammen. Her har vi begge arbejdet og uddannet os indenfor oplevelsesindustrien. Lisanne har rejst i bl.a. Kina og USA og har mange års erfaring i hotel- og restaurationsbranchen. Karina har mange års erfaring indenfor rejse- og restaurationsbranchen og har med en uddannelse i Leisure Management altid drømt om at blive selvstændig. Uffe er en cockerdoodle med få bekymringer i livet. Hans bedste tid er om sommeren, hvor engen er fuld af glade Glampister, der ville hilse. 

Vi har altid haft en drøm om at være selvstændige og efter at være flyttet fra København til Nordjylland så vi mulighederne for at udleve denne drøm. I foråret 2020 blev vi officielt selvstændige Glamping-ejere og i juni 2020 modtog vi de første gæster. Og efter få uger meldte vi udsolgt i hele højsæsonen 2020 og igen året efter. Fortsætter vores bookinger, så regner vi med 2022 bliver lige sådan. Vi er utrolig taknemmelig for at få lov at være vært for jeres Glampingoplevelse og vi glæder os til at byde jer velkommen. 

HVAD ER GLAMPING?

Glamping er efterhånden et udtryk der bruges vidt og bredt om alle former for anderledes overnatninger i naturen.

Spørger du os, holder vi fast i den traditionelle tilblivelse af ordet Glamping, som er en sammentrækning af “Glamorous Camping” eller som det klinger på Dansk “Glamourøs Camping”. Det er et stort telt, med hotellignende faciliteter. Her skal gæster ikke selv skal slå teltet op eller hverken medbringe sovegrej eller ting til at lave mad. Det har vi taget os den frihed at opgradere lidt.

Glamping har været kendt ferieform i udlandet i mange år og i 2020 blussede Glamping for alvor op i Danmark. Danskernes voksende interesse i at komme ud og bruge naturen under Corona nedlukninger, gjorde for alvor Glamping en populær aktivitet.

Vi tror på, at Glamping er kommet til Danmark for at blive og vi glæder os over, at vi hvert år får flere og flere glamping-kollegaer, da det medfører større opmærksomhed på vores smukke natur, det skaber flere varierede oplevelser og skaber plads til, at endnu flere kan holde naturferie i eget land.

Det er både godt for klimaet og for samvittigheden.

SKOVGAARDSMINDE

I februar 2020 tog vi springet og flyttede fra lille lejlighed i København til en firelænget gård i Nordjylland. 

Vi forelskede os i Nordjylland, da vi i 2019 havde en roadtrip i det Nordjyske. Naturen, specielt her på østkysten, tiltalte os med de mange smukke sandstrande og det rolige badevand.

Skovgaardsminde er en hyggelig landejendom fra 1867. Vi faldt for gårdens charme med de gule vægge og blå vinduer. Og så faldt vi selvfølgelig pladask for området. Her har vi skoven i baghaven og stranden ligger kun en lille cykeltur væk.

Nu har vi boet på Skovgaardsminde flere år og vi stortrives med masser af plads til at udleve vores drømme. Glamping er kun første skridt på vejen. 🙂

Skovgaardsminde