HVEM ER VI?

“Den følelse af ro og nærvær, som vi mærkede første gang vi satte fødderne i Nordjylland, vidste vi fra første øjeblik, at vi gerne ville dele ud af. Derfor er det en kæmpe drøm der går i opfyldelse, at vi nu skaber rammerne for en oplevelse igennem Glamping, som sætter sig og glæder andre.”

Ejerne, Lisanne og Karina
Glamping Skovgaardsminde

VI ER LISANNE OG KARINA

…og vores lille hund, Uffe.
Vi er et kærestepar, der netop har rundet de 30 år. Vi mødte hinanden i København, hvor vi har tilbragt de sidste 5 år sammen. Her har vi begge arbejdet og uddannet os indenfor oplevelsesindustrien. Lisanne har rejst i bl.a. Kina og USA og har mange års erfaring i hotel- og restaurationsbranchen. Karina har mange års erfaring indenfor rejse- og restaurationsbranchen og har med en uddannelse i Leisure Management altid drømt om at blive selvstændig. Uffe er en cockerdoodle med få bekymringer i livet. Hans bedste tid var i sommer, da engen var fuld af glade Glampister, der ville hilse. 

Vi har efterhånden stået på mål for en del i vores forhold og efter at have snakket, beregnet, tegnet og snakket noget mere, tog vi springet. I foråret 2020 blev vi officielt selvstændige Glamping-ejere og i juni 2020 modtog vi de første gæster. Og gæsterne blev ved at komme. Efter få uger meldte vi udsolgt i hele højsæsonen 2020 og langt ind i efteråret. Vi er stadig meget glade og overvældede over den modtagelse, vi og vores Glamping projekt har fået.

TAK!

HVAD ER GLAMPING?

Glamping er efterhånden et udtryk der bruges vidt og bredt om alle former for anderledes overnatninger i naturen.

Spørger du os, holder vi fast i den traditionelle tilblivelse af ordet Glamping, som er en sammentrækning af “Glamorous Camping” eller som det klinger på Dansk “Glamourøs Camping”. Et stort telt, med hotellignende faciliteter. Her skal gæster ikke selv skal slå teltet op eller rede senge og man skal ikke selv medbringe glas, tallerkner og andre remedier til madlavning.

Glamping har været kendt ferieform i udlandet i mange år og i 2020 poppede Glamping for alvor op i Danmark. Et fantastisk alternativ til en anderledes oplevelse for de mange danskere der ikke kunne rejse til udlandet pga. Corona.

Vi tror på, at Glamping er kommet til Danmark for at blive og vi glæder os over, at vi hvert år får flere og flere glamping-kollegaer, da det medfører større opmærksomhed på vores smukke natur, varierede oplevelser og skaber plads til, at endnu flere kan holde naturferie i eget land. Det er både godt for klimaet og for samvittigheden.

SKOVGAARDSMINDE

I februar 2020 tog vi springet og flyttede fra lille lejlighed i København til en firelænget gård i Nordjylland. 

Vi forelskede os i Nordjylland, da vi i 2019 havde en roadtrip i det Nordjyske. Naturen, specielt her på østkysten, tiltalte os med de mange smukke sandstrande og det rolige badevand.

Skovgaardsminde er en hyggelig landejendom fra 1867. Vi faldt for gårdens charme med de gule vægge og blå vinduer. Og så faldt vi selvfølgelig pladask for området. Her har vi skoven i baghaven og stranden ligger kun en lille cykeltur væk.

Nu har vi snart boet på Skovgaardsminde i 1 år og vi stortrives med masser af plads til at udleve vores drømme. Glamping er kun første skridt på vejen.

Skovgaardsminde

Dejlig og spændende oplevelse, dejlig afslapning hvor ting tager den tid tingene tager, når det skal laves på bål, så ingen stress. Dejligt. Kan klart anbefales.

Helle C. den 10.08.2020