HVEM ER VI?

“Den følelse af ro og nærvær, som vi mærkede første gang vi satte fødderne i Nordjylland, vidste vi fra første øjeblik, at vi gerne ville dele ud af. Derfor er det en kæmpe drøm der går i opfyldelse, at vi nu har skabt rammerne for en naturoplevelse igennem Glamping, som sætter sig i vores gæster, som mærkbare minder.”

Ejerne Lisanne og Karina
Glamping Skovgaardsminde

VI ER LISANNE OG KARINA

…og vores lille hund hedder Uffe.
Vi er et kærestepar i 30’erne. Lisanne (tv) er født i Holland og flyttede til Danmark som 9-årig og er vokset op syd for Aalborg i Mejlby.
Karina (th) er født og opvokset i Viborg.
Vi har begge rejst rigtig meget. Lisanne har studeret og arbejdet i bl.a. USA og Kina. Karina har studeret på højskole i udlandet og ellers søgt backpackereventyret flere gange. Vi har begge mange års arbejdserfaring fra servicebranchen og er begge uddannet indenfor turisme.  

 

Vi lærte hinanden at kende, da vi fik arbejde i den samme restaurant i København og efter vores første 5 år sammen i storbyen begyndte den jyske ro og natur at trække i os. 

I foråret 2020 rykkede vi teltpløkkerne op og flyttede til Nordjylland, med en virksomhedsidé vi skulle prøve af. 3 måneder efter begyndte de første bookinger at rulle ind på Glamping Skovgaardsminde – og det har de gjort lige siden.

 

Vi er utrolig taknemmelig for at få lov at være værtinder for jeres Glampingoplevelse og vi glæder os til at byde jer velkommen. 

HVAD ER GLAMPING?

Glamping er efterhånden et udtryk der bruges vidt og bredt om alle former for anderledes overnatninger i naturen.

Spørger du os, holder vi fast i den traditionelle tilblivelse af ordet Glamping, som er en sammentrækning af “Glamorous Camping” eller som det klinger på Dansk “Glamourøs Camping”. Det er et stort telt, med hotellignende faciliteter. Her skal gæster ikke selv skal slå teltet op eller hverken medbringe sovegrej eller ting til at lave mad. Det har vi taget os den frihed at opgradere lidt.

Glamping har været kendt ferieform i udlandet i mange år og i 2020 blussede Glamping for alvor op i Danmark. Danskernes voksende interesse i at komme ud og bruge naturen under Corona nedlukninger, gjorde for alvor Glamping en populær aktivitet.

Vi tror på, at Glamping er kommet til Danmark for at blive og vi glæder os over, at vi hvert år får flere og flere glamping-kollegaer, da det medfører større opmærksomhed på vores smukke natur, det skaber flere varierede oplevelser og skaber plads til, at endnu flere kan holde naturferie i eget land.

Det er både godt for klimaet og for samvittigheden.

SKOVGAARDSMINDE

I februar 2020 tog vi springet og flyttede fra en 70m2. lejlighed i København til en firelænget gård i Nordjylland. 

Vi forelskede os i Nordjylland, da vi i 2019 havde en 2 ugers roadtrip i det Nordjyske. Naturen, specielt her på østkysten, tiltalte os med de mange smukke sandstrande og det rolige badevand.

Skovgaardsminde er en hyggelig landejendom fra 1867. Vi faldt for gårdens charme med de gule vægge og blå vinduer. Og så faldt vi pladask for området. Her har vi skoven i baghaven og stranden ligger kun en lille cykeltur væk.

 

Vi stortrives med masser af plads til at udleve vores drømme. Glamping er kun første skridt på vejen.

Skovgaardsminde