OMTALE

LOKAL AVISEN "LIGE HER"

02.07.22
 
Vi havde fint besøg af Lokal Avisen på vores Åbent Telt Arrangement.
 
Det er der kommet en fin artikel ud af, som både skriver lidt om os ejere, om Glamping Skovgaardsminde og om vores fremtidsplaner. 
 

“Såvel Lisanne Metselaar som Karina Filbert Brorsen har en fortid i restaurationsbranchen. Desuden har de begge uddannet sig indenfor turisme, event og markedsføring. Med Glamping Skovgaardsminde er målet da også at skabe gode oplevelser for gæsterne. – Service er et nøgleord, understreger Karina.
– Vi elsker at have gæster og vi elsker at yde god service. Det er det hele værd, når folk rejser herfra og siger, at de har haft et skønt ophold eller, at de vil anbefale os til deres venner og familie. Så vi gør alt, hvad vi kan for at kræse om vores gæster, lyder det fra Karina, der bakkes op af Lisanne:
– Vi har besøgende i alle aldre. Fra vennegrupper, nygifte eller kærester til børnefamilier og ældre par. Her er plads til enhver.” – Allan Mortensen, LigeHer.nu

Læs hele artiklen her:
www.ligeher.nu/glampingskovgaardsminde

PARLØB UDE OG HJEMME

04.03.22
Hvis du vil vide mere om os, ejerne bag Glamping Skovgaardsminde, så var Zita og Michael fra TV2 Nord forbi i sensommeren 2021.
 
Det er der kommet et fint afsnit ud af til deres livsstilsprogram “Parløb, ude og hjemme” 🎥 Vi får en snak om, hvem vi er, hvordan vi har mødt hinanden og hvordan det er, at drive en virksomhed med ens partner.
 
“Det kom meget bag på både Karina og Lisanne, da de blev forelsket i hinanden. At de sidenhen skulle forlade deres jobs i København for at slå sig ned i Hou ved Nordjyllands østkyst var næsten en lige så stor overraskelse for det unge par, der i dag driver Glamping Skovgaardsminde – en mere luksuriøs måde at campere på. De kører Parløb ude og hjemme, men hvordan er det at dele arbejdsplads, når man også privat danner par. Og hvad med kærligheden og familielivet, når arbejdslivet ofte fylder det meste. Det og meget andet får du et indblik i nu, når vi besøger parret bag Glamping Skovgaardsminde i Hou.” – Zita Hvid, TV2 Nord.
 

Se programmet her:
www.tv2nord.dk/parlob-ude-og-hjemme

BLOGGER “HELLE’S UNIVERS"

24.10.2021
Helles Univers på Glamping Skovgaardsminde

I det sene efterår 2021, havde vi Helles Univers forbi til et betalt samarbejde på Glamping Skovgaardsminde.

Helle er i gang med at samle information om de mange danske glamping steder med henblik på at udgive en bog med de mest unikke Glamping steder i Danmark. Det var en fornøjelse at have jer forbi til en rigtig nørdet snak om Glamping, mellem jer som eksperter (Helles Univers har snart besøgt 20 forskellige glamping steder) og os som ejere.

Helle har tilmed skrevet det fineste blogindlæg og flere af videoerne der kører på forsiden, er fra deres flotte droneoptagelser.

Læs Helles meget fine blogindlæg her:
www.hellesunivers.dk/skovgaardsminde
Instagram: 
@glamping_danmark

YOUTUBER “LIVSNYDEREN"

06.09.2021
Youtuber Livsnyderen på Glamping

Glamping Skovgaardsminde lagde “hus” til, da Livsnyderen havde inviteret Frederik Fetterlein på vinsmagning og luksuscamping i Nordjylland.

Se programmet her:
www.youtube.com/livsnyderen

INFLUENCER “TILLYS TRAVELS"

14.08.2021

Det søde par bag instagram profilen og hjemmesiden Tillys Travels besøgte Skovgaardsminde på en regnfuld dag i August. Stor respekt til Tillys Travels, som tog det danske sommervejr med oprejst pande. Sandheden er, at der ikke er solskin hver eneste dag på Glamping Skovgaardsminde, men Glamping er altså hyggeligt i alt slags vejr.

Du ser flere af Mathildes billeder på hjemmesiden, hun har formået at fange en fantastisk hyggelig stemning i hendes regnvejrs billeder. Du kan læse Tillys Travels fine blogindlæg, og lade dig inspirere til, hvor meget man faktisk føler sig i ét med naturen, når man kan høre regnen på teltdugen.

Læs blogindlæget her:
www.tillys-travels.com/glamping
Instagram:
@tillys_travels

AVISEN NORDJYSKE

30.07.2021

Avisen Nordjyske var forbi til en snak om vores iværksætterdrøm, Glamping Skovgaardsminde.

Læs artiklen her:
www.nordjyske.dk

TV2 NORD

02.09.2020

Vi medvirkede i livsstilsprogrammet Nordliv. 
En lille miniserie der skildrer Nordjyder som skiller sig ud.

Se indslaget her:
www.tv2nord.dk

TV2 ARTIKEL

08.08.2020

TV2 skrev en fin artikel om os i vores helt spæde start som Glamping ejere. Glamping Skovgaardsminde åbnede som et af de første glamping steder i Danmark.

Læs artiklen her:
www.tv2nord.dk