FAQ GLAMPING

Er det første gang du skal på Glamping, så ved vi godt der kan være mange spørgsmål. I vores FAQ Glamping, har vi samlet de mest almindelige spørgsmål.
Skulle du ikke få svar på dit spørgsmål, skal du være meget
velkommen til at kontakte os på
GLAMPING@SKOVGAARDSMINDE.DK

Check ind er kl. 15.00 – Check ud er kl. 10.00

Inkluderet i prisen for 2 personer
  • Morgenmad
  • Kaffe og te (varm selv over bål)
  • Sengelinned og opredte senge
  • Privat camp med bålsted, bord-/bænkesæt og hængekøje
  • Privat primitivt WC tilknyttet campen
  • Fri afbenyttelse af fælles sauna
  • Fælles udendørs koldvandsbruser
  • 1 kasse brænde til bålet (mere kan tilkøbes når I er her)
  • 2 cykler
  • Vejrgaranti (læs mere her)

Alle ophold er inkl. morgenmad. Hver morgen får I leveret en morgenmadskurv med brød, ost, pålæg og æg I selv skal lave over bål. Der er også lidt juice og frisk frugt. Vi handler lokalt og økologisk.

Kaffe og te er inklusiv og står tilgængeligt i teltet under hele jeres ophold. Vand til kaffe, te og opvask koger I selv over bål.

Aftensmad kan tilkøbes. Det er lækre retter fra Mattson Nielsen I selv laver over bål. Tilkøb det enkeltvis, kombineret med andre tilkøb eller gør det nemt og lækkert og køb en af vores bålbokse.

Lille Bålboks:
1x Bobler af æblecider vin
1x Vegetarisk bålmad
1x Popcorn
Bålboksen er tilpasset 2 personer pr. overnatning.

Stor Bålboks:
1x Bobler af æblecider vin
1x Vegetarisk bålmad
1x Snobrød
1x Pandekager
1x Flaske solbær rosé
Bålboksen er tilpasset 2 personer pr. overnatning.

Læs mere om maden fra Mattsson Nielsen her.

Ja – én af de ting mange ser frem til, er at lave alt mad over bål. Er I ikke vant til det, vil I opleve, at man både skal være kreativ og tålmodig. Til gengæld bilder vi os ind, at maden smager meget bedre over bål.
Mad over bål er for os indbegrebet af slowliving. 

Alle telte er udstyret med tallerkner, bestik, kopper, vandglas og vinglas til 4 pers. Herudover er der skærebræt, knive, vinåbner, kartoffelskræller, dåseåbner, skåle, æggebæger mm.

Til at lave mad over bål har vi 1 pander, 2 gryder samt grillrist og diverse tænger. 

Så vi har sørget for, at der er udstyr til den simple madlavning. Ved I på forhånd, at I skal bruge noget helt specifikt, anbefaler vi, at I selv medbringer dette.

På Glamping Skovgaardsminde tager gæsterne sin egen opvask. Da vi er midt i naturen kommer der hurtigt insekter og dyr når der står beskidt service og madrester fremme.
Af samme grund opfordrer vi også til, at man tænker over hvilke madvarer man har med sig ind i teltet.

Du finder alt til at vaske op i campen. Opvaske- balje, børste og sæbe, samt viskestykke og en klud. Vandet til opvasken kan varmes over bål.

Alle camps har eget primitivt toilet. Det er et klassisk campingtoilet, hvor man åbner ned til en beholder og hvor man selv pumper vand i. Toilet papir smides i skraldespanden der står på toiletterne.

Man vasker hænder udenfor ved en vanddunk. Der er håndsæbe og håndsprit ved alle toiletter.

Ja – Vi har en koldvands-udendørs bruser, som kan benyttes af alle. Det er en fantastisk oplevelse at tage et bad under åben himmel. Den står tæt ved vores sauna, så tag endelig en kold skyller ind i mellem din sauna tur.

Håndklæder kan tilkøbes ved bookingen. Man må gerne medbringe egne håndklæder.

Ja – Saunaen på Glamping Skovgaardsminde er til fri afbenyttelse. Saunaen er brændefyret og som gæst står man selv for at fyre op. Den bliver varm på under en time, så tænd op lidt tid før I skal bruge den. Brænde til saunaen er inkl. 

Håndklæder kan tilkøbes ved bookingen. Man må også gerne medbringe egne håndklæder.

Nej – Som en del af Glampingoplevelsen har vi dyner og puder til alle og der er redt op til jer, når I ankommer. 

Ja – Du må gerne tage egne drikkevarer og mad med på Glamping Skovgaardsminde. 

Vil I gerne have det nemt og lækkert, så kan I tilkøbe jer både en stor og lille bålboks, hvor vi har samlet nogle af vores populære tilkøb. 

I jeres telt finder I også en minibar, med lidt forskellige drikkevarer.

Ja, alle telte har hængelås, så I kan låse efter jer. Det virker måske fjollet at låse et telt, men I forhold til et forsikringsmæssig perspektiv, så skal jeres ting have været låst inde, hvis uheldet skulle være ude.

Vi anbefaler ikke børn under 12 år på Glamping Skovgaardsminde. Vi har nogen legeplads eller andre aktiviteter for børn, da vi i stedet har specialiseret os i ro, nærvær og natur, som henvender sig til et mere voksent publikum. Vi ved dog at alle familier er forskellige, så trives børnene uden legeplads eller strøm til at lade iPad’en op, så kan vi stadig tilbyde skoven i baghaven og stranden som kun ligger 2 km. væk.

Som standard er vores telte til 2 personer, men du kan tilvælge op til 2 ekstra opredninger i hvert telt. Vi reder op med boksmadrasser, så alle på Glamping får den fulde oplevelse. Prisen for ekstraopredninger er inkl. morgenmad.

Nej – Vi har ikke varme i vores telte, men vi har i stedet sørget for nogle rigtig lækre termodyner, så I ikke fryser om natten.

Nej – Vores telte er bæredygtige og uden strøm.

Mad opbevares i køleboksene i teltet. Har du booket mere end én overnatning, får du udleveret nye fryseelementer hver dag.

Lyskæderne i teltene er drevet på solenergi og så er der stearinlys til at sørge for hyggen. Har du brug for strøm til din telefon, kan du leje en powerbank under dit ophold.

Nej – Der er ikke drikkevand ved teltene.

Hvert telt får udleveret 20 l. vand, man kan bruge til madlavning og opvask. Har du booket mere end én overnatning, får du udleveret 20 l. vand hver dag. 

Nej – Men der er en køleboks med fryselementer. Har du booket mere end én overnatning, får du udleveret nye fryseelementer hver dag.

Nej – vi har ikke Wifi i teltene, men vi håber I vil se frem til et “digital detox” og nyde en naturoplevelse i hinandens selskab langt væk fra hverdagens elektroniske apparater. 🙂

Nej – Alle telte får udleveret en kasse brænde og ønsker I mere brænde, er det muligt at købe herude. Har du booket mere end én overnatning, får du udleveret en kasse brænde hver dag.

Nej – hunde og andre husdyr, er desværre ikke muligt at have med på Glamping Skovgaardsminde.

Ja – Din familie eller venner må gerne komme forbi og spise med eller drikke et glas vin. De skal ikke betale noget for at komme og besøge jer. Hvis I ønsker ekstraopredninger i teltet, bedes I bestille det på forhånd.

Vi ville ønske at vi kunne garantere alle gæster solskin og skyfri himmel, men regn og blæst er desværre bare en fast del af sommerpakken i Danmark.

Heldigvis ligger alle teltene omkranset af fredsskov, så vi er beskyttet for den værste vind. Og så ser vi år efter år, at gæster SAGTENS kan lave mad over bål selv om det regner lidt. Vi har nogle store parasoller, så blæser det ikke, kan man faktisk sidde i læ under dem og stadig spise ude i det lune sommervejr. Der er også et cafésæt med bord og stol til 2 personer inde i teltet, hvor I kan trække jer ind. 

Vi vægter den gode oplevelse meget højt, så er vejret slet ikke med jer, kan I benytte jer af vores vejrgaranti. 
Det er inklusiv i jeres ophold. Vejrgarantien gør, at I kan flytte jeres ophold til en anden ledig dato, hvis vejrudsigten overstiger en vis mænge vind eller regn. Det er 100% op til gæster selv, at gøre brug af vejrgarantien i tide, men mindre der er tale om ekstreme vejrforhold hvor ophold nødsages til at blive aflyst.

Læs om vejrgarantien her

Der er to flotte strande kun 2 km. fra Glamping Skovgaardsminde. Hou Nordstrand og Hou Sydstrand de er placeret på hver sin side af Hou’s hyggelige havn. Der er cykler inkl. i jeres ophold og det tager ikke meget mere end 10 minutter at cykle ud til dem begge. 

Mellem Hou og Hals er der en 10 km. kyststrækning med flere kendte strande. Bl.a. Bisnap Strand der flere år i træk er blevet kåret som en af Danmarks bedste strande. 

Udnyt det rolige badevand med en tur på SUP, som du kan leje under dit ophold. 

Den store Hou Skov ligger kun 200 m. nede af markvejen fra jeres Glampingtelte. Der er et rigt dyreliv i området og du skal ikke kigge længe før du spotter en fasan, en hare eller et rådyr. Eller hvis du er heldig kan du måske spotte en ugle, en spætte eller en ræv.

“Fantastisk sted hvor der er mulighed for at opleve tiden står stille.”
Heidi Birkler
29.07.2021