FAQ

Er det første gang du skal på Glamping, så ved vi godt der kan være mange spørgsmål. 
Vi har herunder samlet de mest almindelige spørgsmål, som måske kan hjælpe dig inden dit ophold. Skulle du ikke få svar på dit spørgsmål, skal du være meget velkommen til at kontakte os på
GLAMPING@SKOVGAARDSMINDE.DK

Check ind er kl. 15.00 – Check ud er kl. 10.00

Ja – Hver morgen får I leveret en morgenmadskurv med brød, pålæg og ost, juice og æg I selv skal lave over bål. Alt er økologisk og alle råvarer er lokale.

Kaffe og te er gratis og står i teltet. Vandet koger I selv over bål.

Ja, alle telte har hængelås, så I kan låse efter jer. Det virker måske fjollet at låse et telt, men det er et forsikringsspørgsmål, at I kan forklare dem, at jeres ting har været låst inde, hvis uheldet skulle være ude.

Nej – Som en del af Glampingoplevelsen har vi dyner og puder til alle og der er redt op til jer, når I ankommer. Det eneste I selv skal medbringe er et håndklæde.

Ja – én af de ting mange ser frem til, er at lave alt mad over bål. Er I ikke vant til det, vil I opleve, at man både skal være kreativ og tålmodig. Til gengæld bilder vi os ind, at maden smager meget bedre over bål.

Ja – Du må gerne selv tage egne drikkevarer og mad med på Glamping. Vi tilbyder en række tilkøb og aktiviteter du kan tilkøbe sammen med din booking, for at lette oplevelsen for dig.

Ja – Dine børn er meget velkommen på Glamping. Vi har ikke legepladser eller specielle aktiviteter for børn, men vi har skoven i baghaven og stranden ligger 2 km. væk.

Som standard er vores telte til 2 personer, men du kan tilvælge op til 2 ekstra opredninger i hvert telt. Vi reder op med boksmadrasser, så alle på Glamping får den fulde oplevelse. Prisen for ekstraopredninger er desuden inkl. morgenmad.

Alle telte er udstyret med tallerkner, bestik, kopper, vandglas og vinglas til 4 pers. Herudover er der skærebræt, knive, vinåbner, kartoffelskræller, dåseåbner, skåle, æggebæger mm. Til at lave mad over bål har vi 2 pander, 2 gryder samt grillrist og diverse tænger. Så vi har sørget for, at der er udstyr til den simple madlavning. Ved I på forhånd, at I skal bruge noget helt specifikt, anbefaler vi, at I selv medbringer dette.

Nej – Vi har ikke varme i nogen af vores telte, men vi har i stedet sørget for en masse brænde til bålet samt nogle rigtig lækre termodyner, så I ikke fryser om natten.

Ja – Hvert telt får udleveret 20 l. drikkevand, man kan bruge til madlavning og opvask. Har du booket mere end én overnatning, får du udleveret frisk vand hver dag.

Nej – Vores telte er bæredygtige og uden strøm. Lyskæderne i teltene er drevet på solenergi og så har I stearinlys til at sørge for hyggen. Har du brug for strøm til din telefon, kan vi anbefale, at du medbringer en powerbank.

Nej – Men der er en køleboks med fryselementer. Har du booket mere end én overnatning, får du udleveret nye fryseelementer hver dag.

Nej – vi har ikke Wifi i teltene, men vi håber I vil se frem til et “digital detox” og nyde en naturoplevelse i hinandens selskab langt væk fra hverdagens elektroniske apparater.

Nej – Alle telte får udleveret en kasse brænde og ønsker I mere brænde, er det muligt at købe herude. Har du booket mere end én overnatning, får du udleveret en kasse brænde hver dag.

Nej – hunde er desværre ikke muligt at have med på Glamping Skovgaardsminde.

Ja – Dine venner må gerne komme forbi og spise med eller drikke et glas vin. De skal ikke betale noget for at komme ind. Hvis I ønsker ekstraopredninger i teltet, bestiller I det i jeres booking eller skriver os en mail efterfølgende.

Ja – Vi har en udendørs bruser, som kan benyttes af alle. Det er en fantastisk oplevelse at tage et bad under åben himmel, og med en koldvandsbruser er man garanteret at vågne!

OBS: Medbring selv håndklæde.

Man kan desværre ikke bade nedenfor markerne, da det ikke er os der ejer dem. De tætteste strande er Hou Nordstrand og Hou Sydstrand 2 km. fra Glampingpladsen. Fra Hou Sydstrand til Hals er der en 10 km. kyststrækning med flere kendte strande. Kattegat er med det lave og rolige vand meget børnevenlige samt perfekte forhold til Stand Up Paddleboard, som du kan leje på dit ophold. https://www.visitaalborg.dk/aalborg/planlaeg-din-tur/hou-nordstrand-gdk695633

Vi kan anbefale at leje en cykel, da der ligger mange små ukendte strande mellem Hou og Hals, hvor man kan være heldig at finde sig et lille stykke privat strand.

Den store Hou Skov ligger kun 200 m. nede af markvejen fra jeres Glampingtelte. Der er et rigt dyreliv i området og du skal ikke kigge længe før du spotter en fasan, en hare eller et rådyr. Eller hvis du er heldig kan du måske spotte en ugle, en spætte eller en ræv.

Min kæreste og jeg har været på glamping på Skovgaardsminde. På opholdet får man det bedste fra to verdener, outdoor oplevelsen med den friske luft, madlavning over bål, følelsen af at være sammen på en anden måde end man plejer og den luksuriøse komfort som ved et hotel, med lækre senge i høj kvalitet, rigtige glas og tallerkner, rigtigt bad, toilet, og morgenmad.
Glamping skovgaardsminde giver derfor det bedste fra de to verdener.

Mai og Jonas, den 02.07.2020