FAQ

Er det første gang du skal på Glamping, så ved vi godt der kan være mange spørgsmål. 
Vi har herunder samlet de mest almindelige spørgsmål, som måske kan hjælpe dig inden dit ophold. Skulle du ikke få svar på dit spørgsmål, skal du være meget velkommen til at kontakte os på
GLAMPING@SKOVGAARDSMINDE.DK

Check ind er kl. 15.00 – Check ud er kl. 10.00

Der er inkl. Morgenmad på alle ophold – Hver morgen får I leveret en morgenmadskurv med brød, pålæg og ost, juice og æg I selv skal lave over bål. Alt er økologisk og alle råvarer er lokale.

Kaffe og te er gratis og står i teltet. Vandet koger I selv over bål.

Bålmad er inkl. på vores Kæreste ophold.

Læs mere om maden fra Mattsson Nielsen her.

-1 overnatning i eget telt (der kan også bookes flere overnatninger)
-Opredning af senge
-Morgenmad
-Privat camp med eget bålsted
-Privat toilet
-Fælles udendørsbad
-Alt service (tallerkner, bestik, glas, støbejerns gryder og pander til bål, samt køkkenremedier) 

Bålmad kan I vælge at tilkøbe eller selv tage med. 

-2 overnatninger i eget telt
-Opredning af senge
-Morgenmad alle dage
-1x Pandekagedej til 2 pers.
-1x Bålmad til 2 pers.
-1 Flaske bobler
-2x Cykler
-Privat camp med eget bålsted
-Privat toilet
-Fælles udendørsbad
-Alt service (tallerkner, bestik, glas, støbejerns gryder og pander til bål, samt køkkenremedier) 

Yderligere kan I vælge at tilkøbe aftensmad til anden dagen eller selv tage med.

Ja – én af de ting mange ser frem til, er at lave alt mad over bål. Er I ikke vant til det, vil I opleve, at man både skal være kreativ og tålmodig. Til gengæld bilder vi os ind, at maden smager meget bedre over bål.
Mad over bål er for os indbegrebet af slowliving. 

Alle telte er udstyret med tallerkner, bestik, kopper, vandglas og vinglas til 4 pers. Herudover er der skærebræt, knive, vinåbner, kartoffelskræller, dåseåbner, skåle, æggebæger mm.

Til at lave mad over bål har vi 2 pander, 2 gryder samt grillrist og diverse tænger. Så vi har sørget for, at der er udstyr til den simple madlavning. Ved I på forhånd, at I skal bruge noget helt specifikt, anbefaler vi, at I selv medbringer dette.

Ja – Du må gerne selv tage egne drikkevarer og mad med på Glamping Skovgaardsminde. 

I jeres telt finder I også en minibar, med lidt forskellige drikkevarer der kan slukke enhver tørst.

Nej – Som en del af Glampingoplevelsen har vi dyner og puder til alle og der er redt op til jer, når I ankommer. Det eneste I evt. selv skal medbringe er håndklæde.

Ja, alle telte har hængelås, så I kan låse efter jer. Det virker måske fjollet at låse et telt, men I forhold til et forsikringsmæssig perspektiv, så skal jeres ting have været låst inde, hvis uheldet skulle være ude.

Ja – Dine børn er meget velkommen på Glamping. Vi har ikke legepladser eller specielle aktiviteter for børn, men vi har skoven i baghaven og stranden ligger 2 km. væk.

Som standard er vores telte til 2 personer, men du kan tilvælge op til 2 ekstra opredninger i hvert telt. Vi reder op med boksmadrasser, så alle på Glamping får den fulde oplevelse. Prisen for ekstraopredninger er inkl. morgenmad.

Nej – Vi har ikke varme i nogen af vores telte, men vi har i stedet sørget for nogle rigtig lækre termodyner, så I ikke fryser om natten.

Nej – Vores telte er bæredygtige og uden strøm.

Mad opbevares i køleboksene i teltet. Har du booket mere end én overnatning, får du udleveret nye fryseelementer hver dag.

Lyskæderne i teltene er drevet på solenergi og så er der stearinlys til at sørge for hyggen. Har du brug for strøm til din telefon, kan låne en powerbank under dit ophold.

Nej – Der er ikke drikkevand ved teltene.

Hvert telt får udleveret 20 l. vand, man kan bruge til madlavning og opvask. Har du booket mere end én overnatning, får du udleveret vand hver dag. 

Nej – Men der er en køleboks med fryselementer. Har du booket mere end én overnatning, får du udleveret nye fryseelementer hver dag.

Nej – vi har ikke Wifi i teltene, men vi håber I vil se frem til et “digital detox” og nyde en naturoplevelse i hinandens selskab langt væk fra hverdagens elektroniske apparater. 🙂

Nej – Alle telte får udleveret en kasse brænde og ønsker I mere brænde, er det muligt at købe herude. Har du booket mere end én overnatning, får du udleveret en kasse brænde hver dag.

Nej – hunde er desværre ikke muligt at have med på Glamping Skovgaardsminde.

Ja – Din familie eller venner må gerne komme forbi og spise med eller drikke et glas vin. De skal ikke betale noget for at komme ind. Hvis I ønsker ekstraopredninger i teltet, bedes I bestille det på forhånd.

Ja – Vi har en udendørs bruser, som kan benyttes af alle. Det er en fantastisk oplevelse at tage et bad under åben himmel, og med en koldvandsbruser er man garanteret at vågne!

OBS: Medbring selv håndklæde.

De tætteste strande er Hou Nordstrand og Hou Sydstrand 2 km. fra Glampingpladsen. Fra Hou Sydstrand til Hals er der en 10 km. kyststrækning med flere kendte strande. Kattegat er med det lave og rolige vand meget børnevenlige samt perfekte forhold til Stand Up Paddleboard, som du kan leje på dit ophold. https://www.visitaalborg.dk/aalborg/planlaeg-din-tur/hou-nordstrand-gdk695633

Vi kan anbefale at leje en cykel, da der ligger mange små ukendte strande mellem Hou og Hals, hvor man kan være heldig at finde sig et lille stykke privat strand.

Den store Hou Skov ligger kun 200 m. nede af markvejen fra jeres Glampingtelte. Der er et rigt dyreliv i området og du skal ikke kigge længe før du spotter en fasan, en hare eller et rådyr. Eller hvis du er heldig kan du måske spotte en ugle, en spætte eller en ræv.

“Fantastisk sted hvor der er mulighed for at opleve tiden står stille.”
Heidi Birkler
29.07.2021