Glamping Nordjylland


NU KAN DU BOOKE DIT OPHOLD DIREKTE HOS OS

Vi hos Glamping Skovgaardsminde, har glædet os utroligt meget til at byde nye som gamle gæster velkommen til vores spritnye hjemmeside.

Selvom hjemmesiden er ny, er Glamping er ikke nyt for os. Glamping Skovgaardsminde åbnede i Juni 2020 i et samarbejde med Go-Glamping, som hidtil har stået for alt administration af vores henvendelser og bookinger. Et glædeligt samarbejde, hvor vi i en travl opstart blot kunne fokusere på at gøre det vi bedst kan lide. Nemlig drift og service, eller med andre ord: At hygge om vores gæster. 

Glamping er blevet en utrolig populær ferie

Vi havde travlt i 2020 og forventer, at få endnu mere travlt i 2021, efter vil mange besøge os for første gang og have store forventninger. Mens andre kommer for anden, eller tredje gang og forventer et ophold der, som minimum, skal være lige så godt som sidst. Og vi skal gøre alt i vores magt, til at indfri alle forventninger. Gå TIL BOOKING

Glamping Skovgaardsminde ligger natur skønt lige ved Hou Skov. Nordsøstien går kun 50 m. fra Glamping Pladsen og den nærmeste strand, Hou Nordstrand, ligger 2 km. væk. LÆS OM HOU NORDSTRAND

Naturen, roen, servicen og komforten binder hele oplevelsen sammen til en mindeværdig Glampingferie.

Vi ser frem til, at være de første I hilser på, her på siden, og de sidste i siger på gensyn til, ude på Glampingpladsen.

GÅ TIL BOOKING

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Glamping Skovgaardsminde – miljøvenlig ferie i Nordjylland

/ Lisanne og Karina 
Værtinder og ejere, Glamping Skovgaardsminde