IMG_20200907_193108

(Opslagsdato: 23.01.24)

Sauna-Nydelse på Skovgaardsminde: En Opgradering af din Glamping Oplevelse

Vi er glade for at dele en spændende nyhed. Fra sæsonstart 2024 åbner vi op for en sauna, som fremover er en integreret del af din Glamping-oplevelse her på Skovgaardsminde.

Fra foråret 2024 er der mulighed for at kickstarte jeres Glamping oplevelse med en tur i sauna. Saunaen styrker både krop og sind, og bringer jer hurtigt i en tilstand af total velvære. Med udsigt direkte ud til den fredfyldte grønne natur, så går der ikke længe for roen og nærværet sænker sig over jer. Saunaen går så fint hånd i hånd med vores motto ”Primitiv Luksus” og I bestemmer selv hvor meget I ønsker at bruge den uden ekstra omkostninger, bare ren fornøjelse og afslapning.

Glamping Sauna

I løbet af årets kolde måneder, har vi, Lisanne og Karina,

selv benyttet os af den lille fine tønde-sauna, som står på Hou Havn. Og vi kan mærke vores egen glæde vokser for saunaens varme velvære – og ikke mindst kombineret med et koldt gys. Så det har ikke taget lang tid at bestemme os for, at vi rigtig gerne vil udvide oplevelsen på Glamping Skovgaardsminde med en sauna – Her er endda også mulighed for et koldt gys under koldtvands-bruseren.
Saunaen kommer til at stå tæt ved teltene og tæt ved vores udendørs bruser. Det er en brændefyret sauna, som bliver varm på under en time. Brænde til saunaen er inkl. og som gæst tænder man selv op når man ønsker at bruge saunaen.

Vi har valgt at inkludere saunaen i alle typer af ophold. Også vores events på Glamping Skovgaardsminde, kan fremover glæde sig til en sauna-oplevelse. 

Glamping Sauna

Book 2 overnatninger på Glamping Skovgaardsminde

og få endnu mere mere tid til sauna, nærvær og natur. Og så sparer du desuden DKK 400,- allerede på den 2. nat og alle efterfølgende nætter. Vi håber at I vil tage godt i mod saunaen og at det vil gøre jeres Glamping-oplevelse endnu mere mindeværdig.

Vi glæder os til at byde de første gæster velkommen fredag den 26. April.

Kærlig Hilsen
Lisanne & Karina
Ejerne af Glamping Skovgaardsminde