IMG_20230405_195644

(Opslagsdato 25.04.23)

NYHED: Surdejs Snobrød

I samarbejde med vores yndlings bager, William, kan du fremover tilkøbe endnu en genialitet fra BreadByKaerup. Og helt seriøst – det er VIRKELIG godt det her!

Fremover kan vi tilbyde surdejs snobrød fra BreadByKaerup. Du kan allerede nu bestille det sammen med dit Glamping ophold. Snobrødsdejen kan også nemt og hurtigt laves som de lækreste fladbrød på panden over bål. 

Surdejs Snobrød Glamping Skovgaardsminde

Tilbered surdejs snobrøddet mens din aftensmad står og simrer over bålet

eller lav det som en eftermiddags snack når du ankommer. Det sprøde salte brød, går altså ret godt med vores bløde bobler fra Minibaren (har vi hørt)

Surdejs snobrøddet er den perfekte følgesvend til vores Veggie Bolognese No. 47 /m. pasta lavet over bål. Eller som fladbrød på støbejerns panden til vores Indisk Bønneragout No. 29 /m. ris lavet over bål. 

Glamping Skovgaardsminde ville ikke være det samme uden William

Surdejs Snobrød Glamping Skovgaardsminde

William ejer BreadByKaerup i Aalborg, Danmarks bedste surdejsbager hvis du spørger os – og de fleste Aalborgensere. William og hans kæreste besøgte Glamping Skovgaardsminde tilbage i 2020 og heldigvis lagde han sit visitkort fra BreadByKaerup og en lille note skrevet med kul fra bålet, da han ingen kuglepen havde. Mega cute – og mega survival-agtig! Allerede samme sommer fik vi stablet et samarbejde på benene og han leverer nu på 3. år alt bagværk til Glamping Skovgaardsminde. 
Denne sommer gør vi det igen med det fineste surdejs snobrød – og her kan vores Nordjyske tilbageholdenhed altså ikke tæmmes, for det her er ikke bare godt – Det er RIGTIG godt! 

Breadbykaerup Skovgaardsminde Glamping

Tilkøb Surdejs Snobrød for DKK 89,- sammen med dit Glamping ophold

En portion til 2 personer, svarer til ca. 4 snobrød eller ca. 2 pandebrød. Snobrødsdej og snobrødspinde vil stå klar i teltet når I ankommer så I selv kan bestemme hvornår I vil lave det.

Vi glæder os til at høre hvad I synes om vores nye tilkøb.

Du kan se priser og booke dit ophold – inkl. surdejs snobrød her GÅ TIL BOOKING

Kærlig Hilsen
Lisanne og Karina
Glamping Skovgaardsminde