
29.01.23
Nyt velsmagende samarbejde med MattssonNielsen
Fremover kan du vælge aftensmad som tilkøb til dit Glamping ophold. Konceptet er som altid, at I selv skal lave maden over bål.
Vi har lige fra start gerne ville tilbyde tilkøb af aftensmad over bål til jeres Glamping ophold, men vi har søgt og søgt efter den rette løsning, for at imødekomme et nemt og velsmagende måltid over bål.
Da Mattsson Nielsen kontaktede os og fortalte om deres henkogte retter, fald tingene fuldstændig i hak.
De har stor fokus på økologi, dyrevelfærd og danske råvarer. Maden er lavet uden tilsætningsstoffer, tilberedt af rigtige kokke og henkogt efter den gamle metode på glas. Lige efter vores hjerter og smagsløg.

Veggie Bolognese No. 47 /m. pasta lavet over bål
Inkl. i prisen: 710g. bolognese, 250g. pasta, hård ost.

1. Tænd op i bålet i god tid.
2. I den store bålgryde bringer du vand i kog. Tilsæt lidt salt.
3. Når vandet koger tilsættes pasta. Kog pastaen aldente. Rør rundt undervejs.
4. Herefter hældes vandet fra pastaen og det sættes til side. Varm veggie bolognese i samme gryde. Rør rundt undervejs.
5. Når bolognesen er gennemvarm tilsættes pastaen og maden er klar til servering. Slut af med at rive lidt hård ost på toppen.
Ønsker I at tilsætte kød, kan I eksempelvis stege lidt økologisk oksekød I den store gryde inden bolognese og pasta tilsættes.
Denne ret går godt med vores surdejs snobrød og flaske rosé fra minibaren.
Indisk Bønneragout /m. ris lavet over bål
Inkl. i prisen, 710g. bønneragout, 250g. ris.

1. Tænd op i bålet i god tid.
2. I den lille bålgryde sætter I risene i kog i den rette mængde vand. Tilsæt lidt salt. Rør rundt undervejs.
3. I den store bålgryde varmes hele glasset med bønneragout.
4. Når risene er kogt og bønneragout’en er gennemvarm er maden klar til servering.
Ønsker I at tilsætte kød, kan I eksempelvis stege lidt økologisk frilands kylling i den store bålgryde og tilsætte bønneragout herefter.
Denne ret går godt med vores surdejs snobrød og kold øl fra minibaren.
Vi håber I tager godt imod vores nye samarbejde med Mattson Nielsen. Vi glæder os til at høre hvad I synes om de 2 retter. Vi er i hvert fald selv helt vilde med dem!
Velbekomme.
Kærlig Hilsen
Lisanne & Karina
Glamping Skovgaardsminde