Glamping Skovgaardsminde

(Opslagsdato: 08.03.24)

STØT NATURFONDEN VED AT BOOKE ET OPHOLD

Et ophold på Glamping Skovgaardsminde, ville ikke være det samme, hvis ikke vi havde de naturrige rammer omkring os. Vi tager et stort ansvar i, at behandle naturen med respekt og ønsker at støtte de organisationer der hvert år fremmer den danske natur. 

Det giver mening for os, at forsøge at skabe en balance i tingene. På Glamping Skovgaardsminde kan vi godt lide idéen om, at naturen hvert år giver os og vores gæster så meget. Så det er kun på sin plads vi også giver naturen lidt tilbage.

Naturfonden arbejder ganske tæt på Glamping Skovgaardsminde. De har et stort genetableringsprojekt i gang i Hals Mose, hvor de har vendt udviklingen og der kommer mere højmose og mere vild og varieret natur. Marker er blevet til natur. Den sjældne sumpbirkeskov til urørt naturskov og det livgivende vand er ført tilbage i den gamle mose. Vi oplever ofte Danmarks største fugle tæt ved os. Her i blandt Kongeørne, Havørne og Traner.

Hals Mose ligger 5-6 km. fra Glamping Skovgaardsminde og der findes nogle rigtig fine vandreruter i Mosen.
Se meget mere her: https://naturfonden.dk/natur/hals-mose/

Glamping Skovgaardsminde har hvert år, siden 2021 støttet Naturfonden med 1m2. vild natur pr. booking.

Vi er så glade for hver eneste af jer, der hvert år lægger vejen forbi Glamping Skovgaardsminde. Tallene er blevet gjort op for 2023 og vi er meget glade og stolte over, at kunne støtte Naturfonden med 182m2. vild natur.
Tak til alle jer der har booket hos os i 2023. Det gør os meget glade, at kunne hjælpe den danske natur så meget

Glamping Skovgaardsminde

Efter vi tog valget om at flytte fra storbyen og ud på landet, har vi lært at sætte pris på naturen på en helt ny måde.

For det første er vi meget mere udendørs. Selvfølgelig fordi vi arbejder ude storedele af året i forbindelse med Glamping, men dernæst fordi vi simpelthen ikke kan lade være.

Naturen her i Nord-østjylland er så dragende. Årstiderne er meget tydeligere og vi finder en oprigtig glæde i at se de første vintergætter spire, høre lærken synge og se hvordan naturen og træerne skifter farve og formationer året rundt. Hver eneste dag er vi så priviligeret, at kunne vælge om vi skal gå tur med hunden i skoven eller på stranden. Det vil vi aldrig bytte for noget andet.

Endnu en gang tusind tak til alle jer der lagde vejen forbi Glamping Skovgaardsminde i 2023. Vi fortsætter selvfølgelig med at støtte med 1m2. vild natur pr. booking igen i 2024

Man kan købe de fine natur- og skovbeviser og støtte Naturfonden her: https://webshop.naturfonden.dk/produkt/naturbeviser/